lundi 12 novembre 2007

Ecologisme

Suntem inconjurati de diverse mesaje ecologice. Unele sunt normale...suntem chiar indolenti cateodata, altele...mi se par de-a dreptul penibile. Ok inteleg, si chiar sunt de acord sa mergem cu bicicletele in loc de masina, sa purtam haine facute din canepa :)...asta ca sa nu zic bumbac...sau din ce apucam sa reciclam, dar nici sa nu exageram. Mai toate produsele "eco" , si nu vorbesc aici de mancare( ca discutia ar deveni mult mai lunga) sunt mult mai scumpe decat cele care, chipurile , polueaza. Probabil ca pentru unii dintre noi, nici macar nu conteaza pretul unei biciclete , par example, pentru ca e la moda sa folosesti noile piste metropolitane ( cum? Bucurestiul nu e o metropola?hmm...rautaciosilor!!!), iar daca pe ea mai vezi si sigla Chanel...deja..nu mai conteaza ca te huiduie toti soferii de taxi, autobuze si camioane.Nu mai conteaza nici macar ca o sa te injure toate babele hidoase ca nu ai ce cauta pe trotuarul lor. al lor, ma!de la mamele lor de acasa; ca o sa intrii in balti si o sa-ti stropesti prantofii, probabil tot Chanel...ca va trebui sa traversezi intersectii, unde, chiar daca tie iti zambeste un mare verde de semafor...tot trebuie sa te feresti de....de cine? pai tot de aia de mai sus. Pentru cine poate sa accepte toate astea si inca altele... dar, cel mai important detine in jur de 9000 de euro....va recomand:

Vélo griffé

En grande sportive, Coco Chanel a libéré le coprs des femmes. Aujourd'hui la maison lance son premier vélo en harmonie avec les codes de l'élégance Chanel. Sacoche, trousse à outils, pompe, housse de selle s'accordent au cadre en aluminium. 16,5 kg, 8 vitesses, une dynamo intégrée pour 8 900 euro.


Pentru noi ceilalti....daca credem ca mai poate conta...recomand biciclete normale, haine de bumbac si canepa. Si mai recomand si carti, cursuri on-line.
Si ai ales, mai multa bunavointa.Peace!

Aucun commentaire: