samedi 9 février 2008

Last days reports

Nu mi s-a mai intamplat de foooarte multa vreme sa fiu acasa sambata seara la ora 9 si sa stiu ca n-o sa mai ies....dar totul se intampla cu un scop in viata asta. Scopul meu este acela de a-mi efectua somnul de frumusete :)....pentru ca maine de dimineta am treaba. Da, am treaba duminica. Joc intr-un filmulet. O sa va povestesc despre el la momentul potrivit. Acum, sa mai povestim nitel.
Am vazut la National piesa Eduard al III-lea....si-mi vine sa rad ca, la un moment dat, in timpul piesei chiar ma gandeam ca o sa zic aici despre ea si eram foarte pornita sa zic urat. Acum nu mai sunt chiar asa. Mie mi se pare ca avem din ce in ce mai putin timp....timp asa, in general, nu neaparat pentru ceva anume...si ca ar trebui ( cel putin asa simt eu) sa-l folosim intr-un mod cat mai placut, gen sa facem cat mai multe....revin la piesa....daca chiar nu aveti nimic de facut timp de 3 ore jumate ....e ok sa vedeti piesa asta...nu sa va faceti program neaparat pentru asta.....merita numai pentru Caramitru care joaca excelent. In rest....deja am scris mult prea mult.

Apoi, pentru ca v-am tot povestit de Irina m-am gandit sa-i creez si ei o identitate vizuala. Iat-o :)...
Si....cel mai tare, dar absolut cel mai tare m-am simtit aseara. Am fost sa joc Laser Maxx. E un fel de paintball fara vopsea si fara durere, fara risc de accidente,... e indoor....iti pui o vesta pe tine si te impusti cu laser....plus ca ai un display pe care poti citi cine te-a impuscat, pe cine ai impuscat, cat mai ai de jucat... Daca te nimereste cineva din echipa adversa ti se stinge vesta si nu mai poti face nimic 5 secunde....iar toate astea se intampla intr-un spatiu foarte creepy, cu mult fum, cu lumina difuza din loc in loc..... Mi s-a parut mai mult decat tare, plus ca am jucat cu niste oameni pe care nu-i cunosteam si a fost de doua ori mai palpitant :D. Trebuie mers acolo neparat.....dar neaparat!

Deja am obosit de cand scriu si oricum nu prea mai am ce zice, asa ca, cum ziceam, trebuie sa fiu fresh maine la filmari...:))
Peace!

7 commentaires:

Ana a dit…

f tare faza asta cu lasermax..vreau si euuuuuuu!!!!!
..frate cei cu franceza asta aici????

Da a dit…

La Lasermaxx o sa mai mergem sigur!
Franceza...ei bine, franceza imi inspira asa, un aer...:))

Bogdan a dit…

foarte tari desenele alea si , dupa cum am observat, nu sunt chiar atat de efemere ca praful de pe masina. hihihi

adelacotimani a dit…

de ce irina si nu iarina ?

Da a dit…

@adela: Acum ca mi-ai deschis ochii o sa raman asa cu ei... Ca atare, EU (posesoarea) hotarasc ca incepand de acum pe Irina n-o mai cheama Irina. IARINA sa-i fie numele...si sa fie sanatoasa ca si pana acum:)
Na!

Anonyme a dit…

...in cazul asta ,, Alo , Iarina? '' ar trebui sa fie ,, Tiiit Tiiiit , Iarina ? '' :) , nu?

Da a dit…

Nu, nu....sa nu confundam rolurile. Sa stie fiecare unde ii e locul. Eu sunt alo, ea e tit.Am zis!